Jolanda

Hallo! Naast ‘Partner Van’ ben ik van origine schippersdochter die op haar 18e verkering kreeg op de middelbare school met André. En sindsdien nog steeds met hem samen is 😉 Na de middelbare school is André naar de KMA gegaan en ik naar een toerisme opleiding. Na deze opleiding ben ik als stewardess gaan vliegen bij Air Holland en ben ik uiteindelijk bij Martinair Passenger Handling terecht gekomen waar ik 16 jaar met heel veel plezier en liefde heb gewerkt.

In die periode hebben we 2 kinderen gekregen: een zoon Koen en een dochter Anouk. In 2006 zijn we verhuisd naar McLean, Virginia voor de nieuwe functie van mijn man in het F-35 JPO. Een lastige beslissing toch wel: 2 kleine kinderen en m’n vaste baan opgeven. Ik heb het geluk gehad dat ik tijdens de plaatsing van 2006 tot 2009 een tijdelijke functie heb mogen vervullen als Front Office Manager op de Nederlandse Ambassade binnen de defensie afdeling (voor alle attachees).

Na onze terugkomst in 2009 ben ik na een enkele omzwerving terecht gekomen bij KLM. Daar heb ik 3 jaar gewerkt totdat de Generaal b.d. Paul Mulder mij benaderde voor een mooie (de mooiste) functie binnen het Programmabureau Co-locatie CivMil. De grote verhuizing van de luchtverkeersleiding AOCS NM naar de Luchtverkeersleiding LVNL op Schiphol-Oost. Ik heb daar de algehele ondersteuning van het programmabureau en alle projectleiders gedaan. Een soort sleutelfunctie tussen Defensie (ik heb een enorm netwerk binnen de KLu aangezien ik sinds mijn 19e al in de “wereld” zit via mijn man) en de LVNL. En net voor de realisatiedatum van het programma: ben ik weer vertrokken naar de VS. And here we are…..
MoniqueJolanda