De Partners

Hallo! Wij zijn ‘Partners Van’. Jij waarschijnlijk ook! En daar doen we het ook voor; mét elkaar en voor elkaar. We kunnen niet alleen leren van elkaars ervaringen, tips & tricks, maar we hebben nu eenmaal veel gemeen met elkaar. We leren je dan ook graag kennen. Schrijf zeker mee, deel onze blogs onder andere Partners Van, of reageer via dit platform, want daar hebben we wat aan. Samen staan we sterk!
Door hier te klikken lees je hoe en waarom het platform tot stand is gekomen.

Monique Content Manager, Blogger & Partner Van

Hallo! Ik ben Monique. Partner Van. Momenteel woon ik met mijn Luchtmachter en onze kinderen (twee meiden, 7 en 8) in Alabama, USA. Mijn nieuwe kantoor is de keuken dus:) En achter de laptop voor het Partner Platform natuurlijk. Meer over mij als je op mijn naam hierboven klinkt!

Lies blogger & Partner Van

Partner van. Dat is 1 van mijn intro’s. Maar allereerst ben ik natuurlijk Lies en werkzaam (geweest) in het onderwijs vordat we gingen verhuizen. Samen met mijn KLu-man en onze kinderen (zoon van 7 en dochter van 6) woon ik tijdelijk in Virginia, USA. Ik heb zelf ongelofelijk verlangd naar hulp, naar tips en advies. Nu ga ik dit verlangen naar kennisdelen omzetten in actie! Ik kijk uit naar onze ontmoeting en tot die tijd zie ik uit naar jullie reacties.

Elke Blogger & partner van

Hoi, hoi, ik ben Elke en ook Partner Van. Samen met mijn man en kids (twee jongens van 8 en 5) woon ik in Breda. Ik ben werkzaam in het onderwijs. In mijn vrije tijd sport ik, ga ik graag met vriendinnen koffie of wijn drinken en probeer ik tijd te maken om een boek te lezen. (met nadruk op probeer). Voor het 300sqn zet ik mij ook in voor het belang van De Partners en ik lever ook graag mijn bijdrage aan de content van dit platform!

Liesbeth Blogger & Partner Van

Ik ben Liesbeth, 38 jaar, al ruim 15 jaar ‘Partner Van’ een Luchtmachter. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit, maar sinds zes jaar huisvrouw en mama voor mijn kindjes van bijna zes en bijna twee. Momenteel wonen we met ons gezin in Phoenix, Arizona voor tenminste drie jaar. Ik deel mijn kennis en ervaring natuurlijk graag met jullie. Liefs, Liesbeth

Karlijn Blogger & Partner Van

Howdy! Mijn naam is Karlijn. Na een pacifistische opvoeding toch al 17 jaar trotse 'partner van'. Met onze drie zoons (2009, 2011 en 2014) wonen wij sinds 2017 in Veenendaal. Daarvoor hebben we 6 jaar genoten van ons Texaanse avontuur voor de Luchtmacht. Een van de dingen die ik het meest mis uit Amerika, is de betrokkenheid bij het squadron. Wellicht voel ik daar weer iets van terug via dit platform. Groetjes en wie weet tot ziens!

Jolanda Blogger & Partner Van

Hallo! Naast 'Partner Van' (al sinds mijn 18e) ben ik van origine schippersdochter. Manlief André is destijds naar de KMA gegaan en ik ben opgeleid voor de toeristensector. Samen hebben we twee kinderen. In 2006 zijn we verhuisd naar McLean, Virginia voor de nieuwe functie van mijn man in het F-35 JPO. In 2009 weer de draad in Nederland opgepakt en nu weer opnieuw in de VS... Dus verhuizen, daar weet ik ALLES van:) Heb je vragen, schroom dan zeker niet.

Manouk Blogger & Partner Van

Hi! Mijn naam is Manouk, ik ben 35 jaar oud en bijna 20 jaar de 'Partner Van' mijn defensie Vlieger. Met onze drie kinderen van acht, zes en drie jaar wonen we tijdelijk in Alabama en genieten we van de zogenoemde Southern Ease. Van een werkweek als Schuldhulpverlener naar fulltime huismoeder met artistieke hobby's. Een enorme omschakeling. Militair zijn doe je niet alleen, dat zijn we samen. Daarom werk ik ook graag aan dit initiatief voor De Partners Van en deel ik mijn blogs en vlogs graag met jullie.

Esther Blogger & Partner Van

Hi! Ik ben Esther en sinds 7.5 jaar samen met een Luchtmachter. We zijn dit jaar alweer 5 jaar getrouwd en zijn in onze tijd samen al 3 keer verhuisd voor Defensie, zowel in binnen- als naar buitenland. Na 8 jaar als communicatieadviseur te hebben gewerkt (waarvan 4 jaar bij de Luchtmacht) focus ik mij momenteel op de komst van ons eerste kleintje. Ik ben een beetje zoekende in de balans momenteel, met het onzekere (en veeleisende) beroep van mijn man. Maar daar ben ik vast niet de enige in. Ik zie jullie reacties op mijn blogs dan ook graag tegemoet!

Jade Blogger & Voormalig Partner Van

Hoi! Ik ben Jade en ook ik ben Partner Van maar dan met ‘een twist’. Samen met mijn man en onze twee fantastische kinderen (zoon 11, dochter 8) woon ik in Rijen. Ik ben zelf bijna 20 jaar militair geweest bij de Luchtmacht en heb vorig jaar mijn pak ingeruild voor een baan als onderwijskundige in de burgermaatschappij. Ik ben een bezig bijtje, heb veel interesses en probeer alles tegelijk te doen. Ik vind het fantastisch om met mijn blogs bij te kunnen dragen aan dit platform.

Tessa Blogger & Partner Van

Ik ben Tessa. Woonachtig in Cuijk, steenworpafstand van het Gelderse Nijmegen maar toch echt een dorp in Brabant. Mijn lief is momenteel alleen in het weekend thuis en dat is flink wennen na twee jaar - vanuit Defensie - in Alabama gewoond te hebben. Hopelijk ontmoeten we elkaar online en wellicht in de toekomst face to face. Ik heb er in elk geval zin in!

Joke Blogger & Partner Van

Ik ben Joke en ben de 'Partner Van' mijn lieve man Joël. Ons gezin bestaat uit 3 mooie kinderen: Benjamin (12 jaar), Jonah (9 jaar) en onze jongste dochter Anje-linn (6 jaar). We wonen momenteel in Montgomery, Alabama waar Joël voor 2 jaar studeert vanuit Defensie. Omdat ik werkzaam ben in het kappersvak houd ik je via dit platform graag op de hoogte van de tips, trends en mijn persoonlijke ontwikkelingen.

Jij hier? Blogger & partner van

Mee bloggen? Super tof! We zijn altijd op zoek naar Partners Van die ons iets te vertellen hebben. Of het nu een blog is, een recept, een video, jouw tips over het leven als Partner Van, you name it! Mail ons: redactie@departnersvan.nl Dan staat ook jouw foto binnenkort hier.

SpirosDe Partners