Monique

Hallo! Ik ben Monique. Partner Van. Momenteel woon ik met mijn Luchtmachter en onze kinderen (twee meiden, 7 en 8) in Alabama, USA. Ons huis in Nederland staat in Utrecht. Toen duidelijk werd zomer 2017 dat we naar Amerika gingen verhuizen ben ik op zoek gegaan naar informatie van Partners Van die mij voor waren geweest. Nou, mooi niks te vinden! Dus zo ontstond het idee voor dit platform. Erkenning en herkenning voor en door de Partners Van: namelijk de Luchtmacht Achterban. Wat dat zijn we; en dat ben ik ook!

Maar nog even over mij: ik hou erg van koken, dansen en gek doen. Nieuwe mensen ontmoeten en op ontdekken van van alles en nog wat (je begrijpt, ik kan mijn hartje ophalen hier in Amerika). In Nederland heb ik een jarenlange carrière gehad in de Communicatie en Marketing. Begin 2018 trok ik de stekker uit mijn baan als Teammanager Media & Marketing bij een gerenommeerd consultancybureau in Utrecht. Soms mis ik mijn ‘werk’ als

professional wel eens, maar het is ook heerlijk om hier voltijd te zorgen en als gezin zoveel bij elkaar te zijn. Maar daarover meer op dit platform. Geboren in Brabant en grotendeels opgegroeid in Groningen zeg ik vaak het beste van twee werelden te hebben: enerzijds de Brabantse gezelligheid en anderzijds de Groningse nuchterheid. Schrijven is mijn passie en mijn vak. Het zit er gewoon een beetje in: toen ik 10 jaar was won ik de schrijfwedstrijd van de Nederlandse Kinderboekenweek namelijk. Dat is al wel heel lang geleden..

Anyway: een aantal  ‘Partners Van’ ken ik natuurlijk al, maar ik sta te trappelen om er nog meer te ontmoeten. Ik hoor graag van je, ook als je vragen hebt of gewoon in contact wilt komen.

Tot horens & ziens! Monique

SpirosMonique