Karlijn

Howdy! Mijn naam is Karlijn. Na een pacifistische opvoeding toch al 17 jaar trotse ‘partner van’. Met onze drie zoons (2009, 2011 en 2014) wonen wij sinds 2017 in Veenendaal. Daarvoor hebben we 6 jaar genoten van ons Texaanse avontuur voor de Luchtmacht.

Ik ben nogal een bezige bij. Voor we naar Texas gingen was ik verpleegkundige en had ik een klein bedrijfje aan huis als holistisch masseur. In Texas schreef ik blogs en recepten voor onder andere de website van het Nederlandse squadron, zette ik een facebookpagina op voor de “Dutchies”, hielp ik als lid van de activiteitencommissie met het organiseren van velfeestjes en verzorgde ik daarvoor de catering.

Ik had er alle tijd om mijn kook- en (vooral) bakhobby volledig uit de hand te laten lopen, al
snel wisten zowel de Nederlanders als Texanen mij te vinden. Op dit moment werk ik vier uurtjes per week als ZZP’er in een dagbestedingsbakkerij en bak ik veel voor familie en vrienden.

Ook ben ik actief in de ouderraad van onze basisschool en heb ik mijn handen vol aan de zorg voor onze drie jongens. De middelste heeft ASS, dus saai is het bij ons thuis nooit!

Een van de dingen die ik het meest mis uit Amerika, is de betrokkenheid bij het squadron. Wellicht voel ik daar weer iets van terug via dit platform. Vind je het leuk om meer over mijn beleving van het texaanse avontuur te lezen, kijk dan gerust op mijn blog.

Wil je zien wat ik zoal maak in de keuken? Dan ben je welkom op mijn facebookpagina.

Groetjes en wie weet tot ziens!

MoniqueKarlijn