Tessa

Hey mede Partner Van. Ik ben Tessa. Woonachtig in Cuijk, steenworpafstand van het Gelderse Nijmegen maar toch echt een dorp in Brabant. Ik ben geboren en getogen in Groningen waar ik lang geleden vertrokken ben om te studeren in Maastricht. Een behoorlijke cultuurshock kan ik je vertellen 🙂 wat ik toen nog niet wist was dat dit de eerste zou zijn van vele… want verhuizen naar iets onbekends, kan nog al eens gebeuren wanneer je een Partner Van bent.

Op dit moment ben ik, na 2 jaar in Alabama te hebben gewoond, nog steeds aan het wennen aan het Nederlandse weer. Ook ben ik mijn eigen bedrijfje op aan het zetten en ben ik moeder van 3 fantastische puberzoons. Natuurlijk halen zij mij regelmatig het bloed onder de nagels vandaan, maar kunnen ze op zijn tijd ook heel lief en behulpzaam zijn. Erg handig nu partnerlief alleen in het weekend thuis is;).

Ik hou van buiten zijn (vandaar het wennen aan het Nederlandse weer), ik probeer zeker dagelijks te sporten, verslind met gemak meerdere boeken per maand en kook graag voor vrienden en familie. Mijn professionele leven begon als verpleegkundige. Ik heb gewerkt op de afdeling kinderrevalidatie, maar toen mijn leidinggevende aangaf dat ik me iets te vaak bemoeide met het beleid, ben ik gaan werken als adviseur Procesverbetering en Innovatie. Dit deed ik bij het adviesbureau van het Raboud Umc in Nijmegen en ik hield mij daar voornamelijk bezig met projecten over kwaliteit en veiligheid van de zorg. Hoewel ik het erg leuk vond dat ik me toen wel met beleid kon bemoeien, mistte ik op een gegeven moment het contact met de patiënt. Toch wilde ik niet weer als verpleegkundige aan het werk, daarom ben ik 3 jaar geleden de opleiding Vitaliteitscoach begonnen, die ik nu bijna heb afgerond. Daarnaast ben ik al wel een aantal jaar personal trainer, wat ontzettend gaaf is om te doen.

Long story short… ik vind het geweldig om een bijdrage te leveren aan De Partners Van, middels blogs, misschien tips en tricks voor je ‘fitte zelf’ of gewoon om ervaringen met jullie uitwisselen. Hopelijk ontmoeten we elkaar online en wellicht in de toekomst face to face. Ik heb er in elk geval zin in!

Tot gauw, Tessa!

MoniqueTessa