Joke

Lieve Partners Van. Graag stel ik mij even voor….

Ik ben Joke (37 jaar) en ben de partner van mijn lieve man Joël. Ons gezin bestaat uit 3 mooie kinderen: Benjamin (12 jaar), Jonah (9 jaar) en onze jongste dochter Anje-linn (6 jaar). Op dit moment wonen wij in Montgomery, Alabama waar Joël voor 2 jaar studeert en wij met het hele gezin dit avontuur mogen meebeleven.

Vanaf mijn 14e jaar ben ik al werkzaam in het kappersvak. De eerste jaren waren volop in de salon, daarna op het MBO als instructrice haarverzorging/visagie. Na 16 jaar trouwe dienst heb ik mijn baan opgezegd om samen met ons gezin het buitenland avontuur aan te gaan uit naam van Defensie.

Bij terugkomst deze zomer gaat een grote wens in vervulling, mijn eigen kapsalon.

Op dit moment mag ik heerlijk fulltime moederen en ik kan zeggen dat ik daar ontzettend van geniet. Dit ga ik zeker proberen vast te houden als we weer terug zijn in ons mooie Nederland.

Als ‘Partner Van’ weet ik als geen ander hoe hectisch het leven kan zijn en daardoor is de kans groot dat jij jezelf wel eens vergeet. Dan is het goed en leuk om een momentje voor jezelf te pakken op dit platform, of om te lezen hoe andere ‘Partners Van’het allemaal aanpakken.

Ik neem je graag in de wereld van de uiterlijke verzorging en maak dus zo nu en dan een leuke blog/vlog voor “De Partners Van.”
Heb je vragen of een interessant onderwerp waar je wat meer over wilt weten of terug lezen, laat het mij dan weten.
We gaan er wat leuks van maken!

Leafs Joke

MoniqueJoke