Blog

Wel of niet? Wonen in de buurt van de vliegbasis

We vragen het ons allemaal wel eens af; sommigen van ons wonen dichtbij de vliegbasis en andere (bewust) niet. Wat is beter? Ongetwijfeld valt er voor beide wel iets te zeggen. We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat het ons hieronder (lees verder) weten. Feit is in ieder geval wel dat we de afgelopen twintig jaar zijn we steeds minder ver gaan reizen om bij ons werk te komen…

Dat blijkt uit de nieuwe monitor Infrastructuur en Ruimte van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL). In vergelijking met 1996 zijn er vooral meer banen in de Randstadprovincies en binnen die provincies ook vaker in de grotere steden.

Maar hoe zit het met de werkgelegenheid voor de Partners in en rondom de vliegbasis? Heb jij concessies gedaan en woon je nu bij de vliegbasis in de buurt, of ben je dat van plan? Bewust je baan opgegeven om te verhuizen, of juist een hele leuke baan gevonden in de buurt? Heb je veel contact met andere Partners Van in jouw buurt, of woon je niet in de buurt van een vliegbasis en mis je de contacten?
Laat het ons weten, want we willen graag weten hoe jullie het als Partners Van ervaren. Mail naar redactie@departnersvan.nl, of laat je reactie hieronder achter. Dan schrijven we er binnenkort een mooi artikel over!

RedactieWel of niet? Wonen in de buurt van de vliegbasis

1 comment

Join the conversation
  • Joke - 12 januari 2019 reply

    Wij hebben gekozen om niet te dicht bij de vliegbasis te gaan wonen, omdat de plaatsingen van mijn man erg variëren. Daarom hebben wij gekozen voor een vaste basis voor ons gezin dicht bij onze ouders. Dit heeft zo zijn voordelen, maar ook zijn nadelen.
    De voordelen zijn voornamelijk rust voor het gezin en een familie netwerk in geval van oefeningen en uitzendingen. Een groot nadeel is dat mijn man vaak inwonend is voor zijn functies (kan ook zijn voordelen hebben 😉 ).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *