Blog

Kerstgala 2018 – een knallend begin van de feestdagen

Op donderdag 20 december 2018 vond het Kerstgala Dansant van het DHC plaats. Dit keer niet op de vliegbasis maar op een prachtlocatie in Den Bosch! De Partners Van mochten hun galajurk/-pak weer uit de kast halen voor het jaarlijkse kerstevent.

Elke was dit jaar ook als Partner Van aanwezig.
Een sfeerimpressie van de avond vind je hier;

 

Dit jaar werden we verrast met een prachtige nieuwe lokatie voor het Kerstgala Dansant van het DHC. Om 19.00u werden we verwacht bij 1931 Congrescentrum Den Bosch. Een prachtig historisch pand wat voorheen dienst deed als veemarkthal. We werden ontvangen in een prachtige foyer versiert met 100-den kerstrozen. Met een glaasje bubbels in de hand en onder het genot van verschillende heerlijke amuses, konden we de meest prachtige jurken en kapsels bewonderen. (….en natuurlijk de bekende militaire uniformen…).

Daarna werden we gevraagd door te lopen naar de volgende ruimte. Een prachtige feestzaal (zie foto hier boven) waar alle 300+ gasten hun plek moesten vinden. We konden genieten van een heerlijk diner afgewisseld met speeches en live muziek!

Na het toetjesbuffet vulde de dansvloer zich al snel toen …. werden we verrast met een geweldig muzikaal optreden. Wat een stem! Wat een performance!

Het was een heerlijke avond een fantastisch begin van de kerstdagen.


Was jij er ook? Leuk als je dan een reactie achterlaat hieronder. Of heb je ook foto’s gemaakt van die avond? Deel ze dan zeker via onze sociale kanalen. In 2019 een foto met alle ‘ Partners Van’, wat jij? Wij hebben er zin in!

RedactieKerstgala 2018 – een knallend begin van de feestdagen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *